In privé- en werksituaties stevige en duurzame relaties realiseren! Dat kan! En we gaan ervoor op 15 december!

Je gunt het jezelf en ieder ander, zowel in privé-situaties als in het werk met alle stakeholders: gelukkige, stevige en duurzame relaties! Uit eigen en/of andermans ervaring weten we echter hoe problematisch en gecompliceerd relaties kunnen zijn. Uitgaande van het huwelijks- en echtscheidingsregister strandt een op de drie relaties, maar in de praktijk is het een op de twee. Het aantal gebroken gezinnen, o.a. met stiefouders en halfbroers- en zusters e.d. neemt toe. Dat vergt veel van iedere betrokkene. De crisis leidt tot een angstcultuur in organisaties en meer (verborgen) conflicten, boosheid, eenzaamheid en depressiviteit. Met alle gevolgen van dien. Hoe tevreden je ook bent over je relaties, ze blijven altijd een uitdaging en je merkt in je directe omgeving en in de samenleving hoeveel problemen er op dit gebied zijn.

Mijn twintigjarige praktijk, o.a. als partner- en relatietherapeut, bewijst echter dat het anders kan, zowel in privé- als in werksituaties. Niet alleen kunnen problemen en conflicten worden opgelost, ze kunnen ook worden voorkomen! Daarover vertel ik je graag meer op 15 december a.s. Ik geef je concrete handvatten waarmee je relaties wellicht kan herstellen en je relaties in leven, wonen en werken kunt verstevigen.  Je leert hoe je blijvend gelukkig kunt worden en zijn. Juist in de feestmaand december en ten behoeve van een beter en gelukkiger leven in het komende nieuwe jaar. Gun het jezelf, je dierbaren en anderen.

De lezingencylcus “Noblesse Oblige” kent een unieke vorm: Het gesprokene wordt afgewisseld met mijn zielenklanken die ik vertolk via klassieke piano-improvisaties. Daardoor komen de woorden anders binnen en verbinden en versterken we ons denken en voelen. De deelnemers ervaren dat als een bijzondere en verrijkende belevenis. Zie voor een korte impressie:  http://youtu.be/zb8uoNpKzhY. Wil jij ook zo’n avond meemaken, dan is hier de benodigde informatie:

Datum: Zaterdagavond 15 december van 20.00 tot 22.00 uur. Zaal open: 19.30 uur. Locatie: Firma Kobald, Asselsestraat 167 te Apeldoorn. Voldoende mogelijkheid tot vrij parkeren in de directe omgeving. Toegangsprijs: 25 euro per persoon, inclusief een welkomstdrankje en koffie / thee. Mijn boek “De mens in de 21e eeuw” (winkelprijs € 30) is tijdens deze avonden te koop voor € 20. Een tip: Beleef de avond samen met iemand uit je directe omgeving, zodat je er samen over kunt napraten. Voor je verwijzingen ben ik je uiteraard erkentelijk. Je kunt je via een antwoord op deze mail opgeven. Ik heet je / jullie graag welkom op 15 december a.s.

Met hartelijke groeten,

Bert-Jan van der Mieden.

P.S.Voor mijn sprekersprofiel, zie:  http://www.despreker.nl/bert-jan-van-der-mieden/

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.