Verdieping van persoonlijk leiderschap door anders te luisteren

Een uniek optreden: Gesproken woord dat voorafgegaan, afgewisseld en besloten werd met klassieke piano-improvisaties. Ik weet van tevoren niet wat ik ga spelen, maar stem mij af op en vertolk vervolgens mijn zielenklanken. Met als effect dat men op een andere manier leert luisteren; naar zichzelf, naar de ander en naar het andere. Dat gebeurde o.a. op 04 augustus j.l. waar ik een optreden verzorgde over persoonlijk leiderschap.

Mede dankzij de inspirerende aanwezigheid van de deelnemers werd het een bijzondere avond. Uit hun evaluatie bleek dat zij het een inspirerende, verhelderende en bewustmakende belevenis vonden. De persoonlijke voorbeelden leidden tot herkenning en reflectie en de afwisseling van muziek en woord en het pianospel werden mooi gevonden en gewaardeerd. De avond gaf rust, ontspanning, zelfvertrouwen en steun en bood een goede analyse van ons mens zijn. De nieuwe inzichten en concrete  handvatten werden gewaardeerd. Een avond vol uitdaging en nieuwe perspectieven. Een deelnemer sprak zelfs over het pad, de Tao van Bert-Jan. Dat vond ik wel mooi gevonden, want de bedoeling was immers je mee te laten voeren op de stroom, te ervaren, te beleven en voelen en denken met elkaar te verbinden. Dat werd kennelijk ook zo ervaren.

In mijn optredens verbind ik denken en voelen met elkaar. Zij zijn een unieke combinatie van klassieke piano-improvisaties, waarin ik mijn zielenklanken vertolk, gecombineerd met een interactieve lezing. Ik verzorg ze zowel voor organisaties als voor particulieren.

Verdiep en verstevig uw (persoonlijk) leiderschap, relaties en besluitvorming door de lezingencyclus “Noblesse Oblige” te volgen. Op 15 september a.s. kunt u de avond over persoonlijk leiderschap ook meebeleven. Met een passe-partout bent u  verzekerd van een plaats. Mocht u onverhoopt verhinderd zijn ,dan mag u uw plaats in laten nemen door iemand anders. Dat is wellicht een mooie cadeausuggestie!

Met dank aan onze oudste zoon Rick, hier de verwijzing naar het You Tube-filmpje dat van deze avond gemaakt werd: http://youtu.be/YXRazrdq4pw

Ik stel het erg op prijs als je aldaar op het You Tube-filmpje wilt reageren. En je netwerk naar deze optredens wilt verwijzen. Denk daarbij s.v.p. niet alleen aan je collegae en al je lidmaatschappen, maar ook aan je buren en je familie en vrienden. Ook zij hebben een netwerk! Bij voorbaat dank! Ga samen met hen en beleef het met elkaar. Dat biedt de gelegenheid om met elkaar erover na te praten en uit te wisselen.

Graag tot ziens op een of meerdere van de avonden. Met hartelijke groeten,

Bert-Jan.

One Comment, RSS

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.