Zoek je een origineel, uniek en bijzonder cadeau?

Ben je op zoek naar een origineel, uniek en bijzonder cadeau? Wat dacht je dan van een inspirerend pianorecital speciaal voor haar of hem? De betrokkene komt bij mij thuis op een in onderling overleg nader te bepalen datum en tijdstip. Na een inleidend kennismakingsgesprek speel ik voor hem of haar en we bespreken het na. Tijdsduur 1,5 uur. Betrokkene mag alleen komen maar ook diens partner of iemand anders meenemen. Denk bijvoorbeeld aan een moederdag – of vaderdagcadeau, of combineer beide met elkaar. Of geef het cadeau voor een verjaardag of andere feestdag. Onderstaand een aantal reacties van mensen die hen al voor gingen:

– “Er kwamen emoties vrij. Dat heeft mij erg geholpen”

– “Je hebt mijn leven gespeeld”

– “Jouw zielenklanken  werkten helend, opende mijn verlangen en bracht mij harmonie”

Deze en ook andere positieve reacties geven aan dat mijn klassieke piano-improvisaties kennelijk ontspanning, innerlijke rust en harmonie geven, mensen helpt bij het oplossen van hun problemen, tot nieuwe inzichten en inspiratie leiden en helend werken.

De kosten zijn 150 euro. Geef het haar en/of hem zelf, of samen met anderen, cadeau. Om iedereen lekker relaxed te kunnen laten luisteren is er plaats voor maximaal zes personen. Indien er meer dan twee personen komen zijn de meerkosten voor dit unieke concert 50 euro per persoon.  Zie voor andere mogelijkheden: http://wp.me/pg2BH-Ru

Voor meer informatie en overleg kunt u mij bellen: telefoonnummer 055 5 22 39 26 of mobiel: 0653 31 31 47. Of stuurt u een mailtje naar bjpvandermieden@pyramide.nl.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.