Beste Vrienden, deelnemers van de Kick-Offbijeenkomst van 24 september j.l. en belangstellenden,

Na het verslag van de bijzondere Kick-Offbijeenkomst – nogmaals dank daarvoor – laat ik graag weer wat van me horen. De werkconferenties van november en december zijn helaas niet doorgegaan. Dat is jammer, want ik geloof dat we ons juist in deze tijd – omwille van de (nabije) toekomst – moeten bekommeren om realisatie van de mensenrechten in onze eigen omgeving en in organisaties. Ik kan dat echter niet alleen, dus ik heb jullie hulp daarbij hard nodig. Laten we dus samen meer draagvlak creëren voor het realiseren van een humanere wereld. Onderstaand licht ik e.e.a. toe en nodig ik jullie uit voor de bijeenkomst van 10 maart 2012. Meld je hier aan.

Ondanks alle inspanningen van mijzelf, diverse leden van de Commissie van Aanbeveling en een aantal sprekers waren er helaas onvoldoende deelnemers om de werkconferentie van 4 november te kunnen laten doorgaan. Voor al diegenen, ook onder jullie, die hebben bijgedragen aan de bekendmaking ervan (nogmaals) mijn hartelijke dank! Ik ben daarna met diverse commissieleden en sprekers in gesprek gegaan over de oorzaken en de gevolgen. We zijn tot de conclusie gekomen dat het economische, politieke en psychische klimaat daar debet aan is. Men focust zich op de kerntaken en op overleven, men bezuinigt en reorganiseert en wil niet “afgeleid worden van”. Enerzijds begrijpelijk, maar ik – en gelukkig ik niet alleen – ben ervan overtuigd dat we ons juist nu, op basis van een krachtige en realistische visie, moeten richten op de lange termijn en het realiseren van een humanere samenleving!

Ik ben doorgegaan met het werven van sprekers en leden van de Commissie van Aanbeveling. Met succes want de lijst van ambassadeurs en vrienden groeit. Ik leverde als adviseur een bijdrage aan de werkgroep Vital Community van de Worldconnectors. Zie Nieuws. Echter heb ik ook gemerkt dat ik het allemaal niet alleen kan. Ik overleg daarom op korte termijn met de sprekers en de leden van de  Commissie van Aanbeveling – maar laat mij ook graag inspireren door jullie! – hoe we in 2012 meer draagvlak kunnen creëren en de werkconferenties gestalte gaan geven. Alleen samen met hen en met jullie gaat dat lukken!

Hoe gaan we nu verder? Ik organiseer op zaterdag 10 Maart 2012 een tweede bijeenkomst. Natuurlijk maak ik graag weer een dansje voor jullie en vele anderen, maar we doen meer! Ik zal jullie inspireren en nieuwe tools geven voor het verbeteren van jezelf en het realiseren van de mensenrechten, maar ik wil ook dat we elkaar inspireren.

01.  Heb jij een tip voor een goede locatie? Wie ruimte heeft en die aanbiedt…….chapeau! Neem s.v.p. contact  met mij op.

02.  Kom s.v.p. met je ideeën en input voor 10 maart!

03.  Meld je hier aan voor 10 maart. De bijdrage in de kosten is wederom slechts 25 euro. Ben je nog geen Vriend? Kijk hier naar de mogelijkheden voor jou.

Dank, hele fijne Feestdagen toegewenst, graag tot ziens en hartelijke groeten van,

Bert-Jan van der Mieden.

P.S. Wil je als Vriend je activiteiten vermelden op de website, meld ze dan aan.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.