Maak een sprong voorwaarts in je persoonlijke ontwikkeling en werk mee aan een humanere samenleving!

Jij kan je Zelf ontwikkelen en meewerken aan een humanere wereld door ‘Verbinding’, dat is waar ik in geloof! Om die reden heb ik het platform Ik Verbind opgericht, met als doel om acht mensenrechtenthema’s te realiseren op ons werk, bij ons thuis en in binnen- en buitenland. We gaan dit doen door de kennis en kunde van mensen uit alle acht maatschappelijke disciplines met elkaar te verbinden tijdens acht werkconferenties. Door middel van “co-creatie” komen we tot visies en een manifest, inclusief roadmaps en verslagen van projecten. En tot acties en projecten die leiden tot betere en snellere resultaten en bijdragen aan de realisatie van de mensenrechten. De eerste werkconferentie is op 4 november a.s. Doe jij ook mee?

Particulieren en professionals

Via het platform Ik Verbind gaat de Stichting Globaliseringscentrum het creatieve vermogen van mensen mobiliseren. De stichting streeft naar een opbouw van een multidisciplinair netwerk van particulieren en professionals uit het bedrijfsleven, kunst en cultuur, maatschappelijke organisaties, overheid, politiek, religie en de wetenschap. Het bijeenbrengen en mengen van zoveel verschillende expertises maakt het mogelijk om door co-creatie en via multidisciplinaire projecten maatschappelijke vernieuwing écht aan te jagen en met z’n allen een duurzamere samenleving te creëren. Het doel is om onder de paraplu van Ik Verbind tal van acties en projecten in gang te zetten. Gericht op zelfontplooiing en realisatie van de mensenrechten.

Wat levert het je op?

Deelname aan de werkconferenties als particulier, bedrijf of organisatie kan je het volgende opleveren:
1. Realisatie van de mensenrechten op lokaal, nationaal en internationaal niveau!
2. Meer inzicht in jezelf en de ander. Leidend tot meer geluk in wonen, werken en leven en een grotere impact op je omgeving.
3. Een multidisciplinair netwerk voor duurzame oplossingen. Dus niet het zoveelste netwerk met louter ondernemers en ZZP-ers of mensen uit je eigen branche, maar particulieren en professionals met invalshoeken uit alle beroepsgroepen.
4. Goed reputatiemanagement. De beste medewerkers kiezen tenslotte voor de beste werkgevers. Oftewel, organisaties waar zij trots op kunnen zijn en die hun maatschappelijke verantwoordelijkheid nemen.
5. Inzicht in hoe de mensenrechten verankerd kunnen worden in de dagelijkse bedrijfsprocessen. Kortom, realisatie van de mensenrechten zorgt voor een duurzame verbinding en support van klanten, medewerkers en andere belanghebbenden!

Doe je ook mee op 4 november?

De eerste werkconferentie gaat over het mensenrechtenthema persoonlijke ontwikkeling en ontplooiing. Twee sprekers, ieder uit een andere maatschappelijke discipline, zullen een korte inleiding houden over het onderwerp. De een geeft een visie weer op het thema en de ander behandelt het thema vanuit de praktijk. Om vervolgens met z’n allen aan de slag te gaan voor de realisatie van het mensenrechtenthema.

Meer informatie en opgeven

Uitgebreide informatie over het Platform Ik Verbind, het programma van 4 november en over de werkconferentiecyclus is te vinden op http://www.ikverbind.nl . http://www.ikverbind.nl Je kunt je opgeven via het inschrijfformulier op http://www.ikverbind.nl/pages/i-inschrwerkconferenties.html

Heb je naar aanleiding van deze mail nog een vraag of een verzoek, neem dan zeker contact met ons op: Telefoon: 055 5 22 39 26. Mobiel: 0653 31 31 47. Graag tot 4 november!

Met vriendelijke groeten,

Bert-Jan van der Mieden.
Voorzitter Stichting Globaliseringscentrum

One Comment, RSS

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.