Dinercyclus: Verbinding

Een inspirerend gesprek in goed gezelschap

Tijdens een goed verzorgd diner van gedachten wisselen over wezenlijke thema’s. Met ongeveer acht mensen die u nog niet kent, maar die uw denkniveau en belangstelling voor het thema delen. Onder leiding van een bevlogen coach, trainer en adviseur op het gebied van bewustwordingspsychologie en vertrouwensmanagement. Dát is een inspiratiediner!

Uw tafelgenoten zijn bestuurders, leidinggevenden en ondernemers uit verschillende branches, zowel mannen als vrouwen. Deze diversiteit stimuleert een levendige uitwisseling van ideeën en ervaringen vanuit meerdere invalshoeken. Gespreksleider Bert-Jan van der Mieden zorgt voor inhoudelijke verdieping, verbinding en een openhartige sfeer. U gaat naar huis met nieuwe energie en een frisse kijk op lastige vraagstukken.

Zeven afzonderlijke diners, samen één thematische cyclus

Wie ben ik, wat wil ik
1. Effectief luisteren: beter communiceren en samenwerken

Hoe manage ik mijn mogelijkheden
2. Persoonlijk leiderschap: meer grip op uw tijd, doelen en werkplezier

Hoe smeed ik stevige relaties
3. Duurzame relaties: strategisch netwerken en een nieuwe kijk op gedrag

Hoe ga ik effectief om met diversiteit
4. Pluriforme samenleving: diversiteit als middel voor groei en balans

Hoe staat de organisatie in de samenleving
5. Ondernemen in moeilijke tijden: vertrouwensmanagement als oplossing

Hoe draagt de organisatie bij aan leefbaarheid
6. Duurzaam ondernemen: zicht op uw eigen missie, visie en acties

Hoe staat de organisatie in de wereld
7. Toekomstverkenning: multidisciplinair samenwerken aan een betere wereld

Voor wie zijn inspiratiediners bestemd?

De inhoud van de inspiratiediners is afgestemd op vragen en knelpunten waar bestuurders en leidinggevenden uit verschillende maatschappelijke disciplines in hun dagelijks werk tegenaan lopen. Dat zijn bijvoorbeeld politici, topambtenaren, (staf)directeuren, ondernemers en zelfstandig beroepsbeoefenaren, zoals notarissen en huisartsen.

Hoe verloopt de avond?

Het diner vindt plaats in een sfeervolle, besloten ruimte in Bilderberg Hotel De Keizerskroon in Apeldoorn. Om 17.00 uur wordt u daar ontvangen met een drankje. Het inspiratiediner begint om 17.30 uur en eindigt om 21.00 uur. Daarna is er gelegenheid om na te praten.

Thematische inleidingen – Voorafgaand aan en tijdens het diner houdt gespreksleider Bert-Jan van der Mieden een korte inleiding over het thema. Daarna vindt intensieve uitwisseling plaats. De gespreksleider legt verbanden en geeft oplossingsrichtingen aan. Aan het eind vat hij de ideeën en inzichten samen.

De kracht van verbinding – Het accent van elk inspiratiediner ligt op de kracht van verbinding: inleidingen worden direct gekoppeld aan de praktijk, verschillende invalshoeken en aspecten worden met elkaar in verband gebracht. De inhoud wordt zoveel mogelijk afgestemd op actuele vragen en wensen van deelnemers met betrekking tot het centrale thema.

Bert-Jan van der Mieden is gespecialiseerd in vertrouwensmanagement en coacht individuele bestuurders, managers, werknemers en ondernemers. Daarnaast verzorgt hij inspiratiediners en trainingen voor zowel besloten groepen als open inschrijving. De centrale doelstelling van al deze bijeenkomsten is: creëren van een optimale uitgangspositie voor een open en veilige organisatie met een sterke, onderlinge verbondenheid en vertrouwen.

Inschrijving

Binnenkort verschijnt de informatie op de website en kunt u zich via de website ook inschrijven. Maar u kunt zich nu al via een mail opgeven. bjpvandermieden@pyramide.nl.

Het aantal plaatsen is beperkt. Aanmeldingen worden behandeld in volgorde van binnenkomst. U ontvangt een bevestiging van uw deelname na ontvangst van het verschuldigde bedrag. Hierna is annulering niet meer mogelijk. Het is wel mogelijk een vervanger in uw plaats te laten deelnemen.

Data


1. 04-10-10 Effectief luisteren: beter communiceren en samenwerken
2. 08-11-10 Persoonlijk leiderschap: meer grip op uw tijd, doelen en werkplezier
3. 06-12-10 Duurzame relaties: strategisch netwerken en een nieuwe kijk op gedrag
4. 17-01-11 Pluriforme samenleving: diversiteit als middel voor groei en balans
5. 07-03-11 Ondernemen in moeilijke tijden: vertrouwensmanagement als oplossing
6. 04-04-11 Duurzaam ondernemen: zicht op uw eigen missie, visie en acties
7. 16-05-11 Toekomstverkenning: multidisciplinair samenwerken aan een betere wereld

Kosten

Onderstaande prijzen zijn exclusief 19% btw en inclusief: drankje vooraf, goed verzorgd driegangendiner met aansluitend koffie en thee en drankjes tijdens de maaltijd. Speciale dieetwensen zijn mogelijk. Het eerste diner waaraan u deelneemt: € 175,- inclusief studieboek “De mens in de 21e eeuw” (t.w.v. € 40,-). Vervolgdiners: € 150,- per diner.

Vier diners: € 575,- (i.p.v. € 625,-). De hele cyclus van zeven diners: € 975,- (i.p.v. € 1.075,-).

Contactgegevens: Pyramide. Prof. Einthovenstraat 19. 7316 LV Apeldoorn. T 055-522 39 26 of 06-53313147
bjpvandermieden@pyramide.nl

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.