Vierhonderd weblogdagen: De weg voorwaarts.

Gisteren 02 juli was het de vierhonderdste weblogdag. Zie het artikel op 31-05 over één jaar weblog en op 14 mei het artikel “350 dagen weblog: wat maak jij mee?”. Lees ze (nog) eens, doe er je voordeel mee en reageer s.v.p. Op 21 mei schreef ik een artikel over overdracht, op 26 mei over de vertrouwenspersoon en op 29 mei over de Europese verkiezingen. In juni schreef ik een artikel over de invloed van de zon(04-06), de stad van morgen(09-06) en over gentechnologie(28-06). Hoe minder ik schrijf, des te minder bezoekers. Elk proces en elke ontwikkeling kent zijn diverse fasen en meer structuur zal pas vanaf september mogelijk zijn. Prima, een mens kan de 24 uur per dag slechts eenmaal besteden en meegaand op de levensstroom. Er zullen ook in de zomermaanden nog diverse artikelen volgen en binnenkort  wordt een demo van een levensdocument geplaatst. Ik zette weer een paar mensen in Het Zonnetje. Een goede tip voor je vrije tijdsbesteding. De eerste verwijzing was al succesvol. Ze genoten ervan. Het artikel over symbiotische relaties dat ik op verzoek schreef levert nog steeds reacties op. Schroom dus niet om zelf met een verzoek te komen. Verder ligt er genoeg op een vervolg te wachten om de komende honderd dagen weer te vullen. Laten we samen voorwaarts gaan. Ter nut en genot.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.