Eerste Engelse artikel op dit weblog!

Mij bereikte een verzoek uit Canada, via het internetwerk Xing, of ik het artikel “De 21e eeuw: Einde van het primaat van het bedrijfseconomische uitgangspunt”(16-12-08) wilde vertalen in het Engels. Een buitengewoon verzoek. Met dank voor de correcties door een lieve nicht van mij is hier dan het eerste artikel over bewustwordingsmanagement in het Engels:“The 21st century: End of the primacy of business economics principles”. Zowaar een historisch moment. Zie bij de categorie “Awakening management”. Ik ben benieuwd waar dit toe leiden zal. Dit weblog blijft in de eerste plaats Nederlandstalig, maar er zullen zeker daarnaast ook meerdere Engelse artikelen verschijnen.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.