OOK MENSEN MET NIET AANGEBOREN HERSENLETSEL HEBBEN ER BAAT BIJ.

Ik had het al eerder vernomen, maar vanmorgen kreeg ik nog eens de bevestiging van een ervaringsdeskundige. Hij denkt ook dat ook mensen met NAH baat hebben bij mijn klassieke piano-improvisaties. In feite is het een vorm van muziektherapie en die is ook in revalidatiecentra vaak een belangrijk onderdeel van de behandeling. Voor mij een aanmoediging om mij ook op die doelgroep te richten.

Ik mocht een aantal optredens verzorgen voor mensen met dementie. Vanwege de positieve en bijzondere effecten van mijn pianospel besloot ik om meer optredens in verpleeghuizen en zorginstellingen te gaan verzorgen. Om de kosten van het huren en/of stemmen te besparen en niet meer afhankelijk te zijn van de aanwezigheid ervan ging ik op onderzoek uit naar een goed en draagbaar alternatief. En dat heb ik gevonden! Maar dat is wel een investering van 5500 euro. Toen kreeg ik de tip: “Start een crowdfunding-actie!”

Wil jij mij een handje helpen om meer optredens te kunnen verzorgen, ook voor mensen met NAH, ga dan s.v.p. naar https://www.doneerdoel.nl/actie/1110/optredens-voor-mensen-met-dementie-met-klassieke-pianoimprovisaties.

Kun jij mij in contact brengen met de juiste contactpersoon in revalidatiecentra of andere instelling? Delen van dit bericht in je netwerk stel ik zeer op prijs. Bij voorbaat dank.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.