GELUKKIG ZIJN WE MEER DAN ONS BREIN!

Mensen met een post-traumatische stress-stoornis (PTSS) weten maar al te goed dat we niet alleen maar ons brein en ons lichaam zijn. Maar dat we die hebben. Ze zijn tot in hun ziel geraakt en stellen zich vragen over hun fysieke, mentale, emotionele, sociale, relationele en spirituele kwaliteit van leven.

Dat geldt niet alleen voor mensen met een PTSS, maar voor velen van ons. Die stellen ook die vragen. De zin en betekenis van ons bestaan heeft te maken met wie wij Zelf zijn, onze zielenroerselen en met onze waarden, normen en levensbeschouwing. Kortom, met wie wij Zijn. Dat maakt het leven boeiend en biedt ons een luisterrijk toekomstperspectief.

Maar, levend in de wereld der tegenstellingen, worden we ook geconfronteerd met onze schijnpersoonlijkheid en die van de ander. Met onze minderwaardigheidsgevoelens- en gedachten, onze compensaties daarvan, onze onzekerheden, angsten, problemen, enz. Dat is een uitdaging!

Dan is er behoefte aan inzicht en concrete handvatten. Daarom ontwikkelde ik o.a. het Multi Mens Model, waardoor we inzicht krijgen in wie wij zijn en o.a. kunnen komen tot energie gevende relaties. Ik informeer u daar graag over en over hoe we kunnen komen tot vitaliteit o.b.v. verbondenheid en vertrouwen. bjpvandermieden@pyramide.nl

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.