Hoeveel oceanen kunnen we vullen met de verborgen tranen?

Een boom van een kerel die mij in de pauze van een training even apart neemt en in tranen vertelt over zijn zorgen. Een ondernemer die bij mij komt en zijn emoties eindelijk eens de vrije loop laat. De ander die zijn/haar tranen niet kan bedwingen vanwege dat conflict waar hij/zij niet uitkomt. Het verlies van een dierbare, die afschuwelijke onzekerheid, die angst voor verlies van werk, dat relatieprobleem, die toenemende stress, maar je mag en kan en wilt het niet toegeven, want……

We kunnen oceanen vullen met de verborgen tranen, omdat men de regie kwijt is in leven, wonen en/of werken. Waarom blijf je doorgaan? Waarom kies je niet voor jezelf? Waarom pak je niet de kans om de problemen, vraagstukken en uitdagingen aan te gaan?

Gun het jezelf en de ander om je eens te verwennen met een goed gesprek met een professional, die jou een oplossingsrichting biedt! Met de belofte dat je weer nieuwe perspectieven ziet en de regie veel steviger –  en duurzaam – in de hand krijgt in leven, wonen en werken.

En voor leiders, managers, bestuurders, toezichthouders en ondernemers:

Pak nu door! Accepteer geen te hoog ziekteverzuim en verlies van motivatie. Pak de Regie. bjpvandermieden@pyramide.nl / 0653 313 147.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.