IK BLIJF GELOVEN IN CEO’S DIE HUN GEZONDE VERSTAND GEBRUIKEN!

Ik geef toe dat ik in de afgelopen 26 jaar tegen muren ben aangelopen van visieloos korte termijndenken en van mensen die alleen aan hun targets en bonus denken en aan de korte termijnwinst. Met als gevolg: te hoog  ziekteverzuim, verspilling van geld en tijd, en onnodige fouten. En minder omzet en winst en doelstellingen die niet gehaald worden! Dat zijn de CEO’s die niet willen investeren in personeel, want dat is toch al de grootste kostenpost. Maar die dus niet beseffen dat veel kosten bespaard kunnen worden, door in hen te investeren.

Sinds 1992 ontmoet ik gelukkig ook goede uitzonderingen. Dat zijn de leiders die wel hun gezonde verstand gebruiken. Die niet toestaan dat medewerkers privé-problemen via oneigenlijk verzuim op hen afwentelen, maar die ook investeren in hun ontwikkeling en o.a. dat daardoor voorkomen! Dat zijn degenen die oog hebben voor de aandeelhouders. En ook voor de korte termijndoelen, maar die inbedden in de lange termijnstrategie. Dat zijn de slimme CEO’s, die zowel goed voor zichzelf als voor de ander zorgen.

Bent u een slimme CEO? Dan haal ik graag samen met u en uw mensen de struikelblokken weg en bereiken we het optimale rendement. Stuur een mailtje naar: bjpvandermieden@pyramide.nl  of bel mij via 0653 313 147.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.