Een muzikaal portret van het heden en de gewenste toekomst van uw organisatie.

Een muzikaal portret van het heden en de gewenste toekomst van uw organisatie.

Organisaties willen hun verlangens en doelstellingen realiseren o.b.v. vertrouwen, verbondenheid en vitaliteit. We willen kunnen anticiperen op kansen, mogelijkheden en uitdagingen. Dat lukt alleen als er ruimte is voor denken, durven, kunnen, mogen, voelen en willen. Die creëren we door te luisteren naar onszelf, de ander en het andere. Bert-Jan van der Mieden wil met zijn muziek een bijdrage leveren aan succesvollere organisaties. Zijn pianospel heeft een positief effect op de luisteraars. De pianist zelf over zijn werk: “Al vanaf de oudheid wordt de helende en transformerende werking van muziek erkend en toegepast. Muziek verbindt, inspireert, motiveert, opent ons hart, verruimt ons denken, loutert onze ziel en brengt ons terug bij onze ware persoonlijkheid. Ook in en voor organisaties is het mogelijk dat tot stand te brengen.”

De concerten van Bert-Jan van der Mieden zijn altijd unieke improvisaties. Hij stemt zijn spel af op het publiek en speelt daardoor nooit hetzelfde. Met zijn spel maakt hij een muzikaal portret van uw organisatie. Hij speelt het heden en wijst u de weg naar de door u gewenste toekomst. Hoe dat komt?” Ik richt mij altijd op het publiek en de organisatie waar ik voor speel” zegt van der Mieden. Ik stem me af op mijn gevoelens en gedachten in het nu en dat resoneert bij mijn luisteraars. En op wat er in het nu in de organisatie speelt.” Zijn piano-improvisaties doen iets bij de luisteraars en er is herkenning en erkenning. Met zijn pianospel wil van der Mieden zijn luisteraars laten voelen “hoe we gelukkig en succesvol kunnen zijn. Door bewust worden, bewust zijn en bewust doen kunnen we komen tot een vitalere, gelukkiger en succesvollere organisatie.” De luisteraars worden erdoor geraakt en geïnspireerd, er ontstaat ruimte voor bezinning, hun creativiteit wordt geprikkeld en er ontstaat positiviteit. De piano-improvisaties hebben een bijzondere, positieve uitwerking op het denken en voelen. Stress en spanningen maken plaats voor positieve energie.

Het pianospel van Bert-Jan van der Mieden wordt daarom ook ingezet ten behoeve van het succesvol doen verlopen van veranderingsprocessen in organisaties. En bij teambuilding voor bestaande groepen en ten behoeve van groepsvorming voor mensen die elkaar nog niet kennen.

Unieke methode met resultaat-garantie

In 1992 richtte Jhr. Bert-Jan Peter van der Mieden zijn bureau Pyramide op. Sindsdien begeleidt hij met veel succes individuen, teams en organisaties in het realiseren van hun verlangens en doelstellingen. Hij wordt daarbij ondersteund door de Partners van Pyramide. Deze hebben een zeer ruime en jarenlange ervaring in het aansturen van organisaties, zowel nationaal als internationaal. Zij zijn daardoor in staat om, aanvullend op het optreden van van der Mieden, hun expertise in te zetten tijdens een bijeenkomst. Hun eventuele inbreng wordt maatwerk afgestemd met u als opdrachtgever.

Het resultaat van de bijeenkomst is dat men het heden beter herkent en erkent en accepteert en daar steviger, positiever en met meer vertrouwen en verbondenheid in staat. En dat men een beter en duidelijker beeld krijgt van de gewenste toekomst. Tevens geeft van der Mieden u een aantal concrete handvatten mee, hoe men die kan realiseren. Door de positieve effecten van zijn pianospel verloopt een veranderingsproces en/of groepsproces intensiever, effectiever en sneller. Een verandering wordt als verbetering gezien en medewerkers gaan zich ambassadeurs voelen van de verandering.

Maatwerk

Indien gewenst kan van een optreden een dvd-opname en/of cd-opname worden gemaakt.

Bert-Jan van der Mieden zorgt zelf voor een vleugel. Voor de kenners: een Fazioli 2.12 of 2.28, bij grote zalen eventueel de 3.08.

In verband met uw doelstellingen en uw wensen m.b.t. de tijdsduur, het aantal groepssessies en de locatie is er altijd sprake van maatwerk. Bel ons voor het doorspreken van uw wensen.

++31 (0) 55 5223926 of ++31 (0)653 313 147 of mail naar bjpvandermieden@pyramide.nl

 

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.